Kesäsalaatti
Ainekset(10) Annoskoko: 0,300 kg |
|
3 pss
|
makeaa frisee salaattia (riippuu paljon salaatin koosta)
|
0,8 kg
|
graavilohen viipaleita
|
0,5 kg
|
kukkakaalin nuppuja
|
0,5 kg
|
retiisin viipaleita
|
0,5 kg
|
punasipulia
|
Marinointiin(10) Annoskoko: 0,300 kg |
|
Keiju Sitruuna, basilikayrttiöljyä
|
|
Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyä
|
|
Pinnalle(10) Annoskoko: 0,300 kg |
|
Keiju Sitruuna, basilikayrttiöljyä
|
|
sormisuolaa
|
|
Koristeeksi(10) Annoskoko: 0,300 kg |
|
basilikan lehtiä
|
Valmistusohje
1. Pese salaatti sekä viinisuolaheinä ja kuivaa
2. Käsittele kukkakaalit nupuiksi, retiisi viipaleiksi ja punasipuli 1/2 viipaleiksi
3. Marinoi kukkakaalit ja retiisit Keiju Sitruuna, basilikayrttiöljyssä ja punasipulirenkaat Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyssä n. 1/2 tuntia
4. Kokoa salaatti repimällä makea frisee ja viinisuolaheinä ja laittamalla marinoidut tuotteet salaatin päälle
5. Paista graavilohiviipaleet vain toiselta puolelta ja nosta kuumana salaatin päälle
6. Ripottele makusi mukaan pinnalle sormisuolaa ja Keiju Sitruuna, basilikayrttiöljyä, koristele kauniilla basilikan lehdellä