Margariinit

 

Keiju margariinit

ovat rasvahappokoostumukseltaan ravitsemussuositusten mukaisia ja kokonaan kasvipohjaisia ja siksi ne sopivat hienosti myös vegaaniseen ruokavalioon. Niitä voidaan käyttää sekä levitteenä että useimmiten myös ruoanlaitossa ja leivonnassa.
Keiju-margariinit valmistetaan Suomessa ja kuten koko FS-Keijun tuotevalikoima, myös margariinit ovat maidottomia ja laktoosittomia.

Lue lisää margariineista

Raisa leipomomargariinit

ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja leipomomargariineja. Ne ovat kasvirasvapohjaisia ja sopivat kaikkeen leivontaan.

Lue lisää margariineista

 ÖLJYT, PAISTO- JA VUOKARASVAT

 

Keiju öljyt, paisto- ja vuokarasvat

Maukkaat Keiju yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu maistuviksi tutuilla yrteillä. Ne sopivat mm. kala- ja kasvisruokiin sekä salaatteihin. Ympäristöystävällisempään PET-pulloon pakattu Keiju Rypsiöljy on yleisöljy, joka sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Pitkäaikaiseen uppopaistoon kannattaa valita Bunge Pro F8 Paistoöljy, joka antaa paistetulle ruoalle maukkaan ja mukavan rapsakan pinnan. Keiju Paistis on riittoisa, rypsiöljypohjainen paistamiseen kehitetty tuote. Vuokien ja peltien voitelussa ehdottomia apureita ovat suositut Keiju Vuokarasva ja Vuokaspray.

Lue lisää öljyistä sekä paisto- ja vuokarasvoista

 KREEMI JA LEIVÄNPARANNE

 

Raisa kreemi ja kultasula leivänparanne

Raisa kreemi on vispausta vaille valmis kreemi: leivosten, kääretorttujen ja kakkujen klassinen täyte ja koriste. Kultasula leivänparanne on entsyymipohjainen leivänparanne, jolla saat leivonnaisiin tilavuutta, tasaisen huokosrakenteen, kauniin paistovärin ja rapean kuoren.

Lue lisää kreemistä ja leivänparanteesta

KASTIKETIIVISTEET JA MAJONEESIT

 

Keiju kastiketiivisteet ja majoneesit

Keiju Kastiketiivisteistä valmistat maistuvat, lämpimät kastikkeet vaivattomasti. Riittoisat tiivisteet voi lisätä kylmään tai kuumaan nesteeseen. Tuotteet eivät sisällä natriumglutamaattia ja ne ovat kasvirasvapohjaisia, laktoosittomia ja maidottomia. Keiju-kevytmajoneesi on kasvipohjainen ja laktoositon, ja se on helppo tuunata ja maustaa tarpeen mukaan.

Lue lisää kastiketiivisteistä ja majoneeseista

PAKASTETAIKINAT

 

Pakastetaikinat

Helppokäyttöisillä, valmiiksi kaulituilla ja GN-mitoitetuilla Kultasula-pakastetaikinoilla saat hetkessä valmista. Käytä niitä esimerkiksi maistuvissa piirakoissa, tortuissa ja cocktailpaloissa. Maukkaat ja kätevät taikinalevyt ovat maidottomia, soijattomia ja säilöntäaineettomia.

Lue lisää pakastetaikinoista