Öljyt, paisto- ja vuokarasvat

Maistuvat ja laadukkaat öljyt sekä paisto- ja vuokarasvat uppopaistoon, paistamiseen ja vuokien voiteluun.

KEIJU ÖLJYSPRAYT Keijun kätevät ja monikäyttöiset öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa. Pullossa on erityisesti öljylle kehitetty suutin, jonka avulla tuotetta on helppo käyttää ja annostella. Keiju öljysprayt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä sekä kylmäpuristetusta extra virgin oliiviöljystä. Pakkaukset eivät sisällä ponneaineita.

KEIJU ÖLJYT, PAISTO- JA VUOKARASVAT Maukkaat Keiju yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu maistuviksi tutuilla yrteillä. Ne sopivat mm. kala- ja kasvisruokiin sekä salaatteihin. Keittiön yleisöljy, moneen ruoanlaittoon ja leivontaan sopiva Keiju Rypsiöljy on nyt pakattu 63% perinteistä kanisteria vähemmän muovia sisältävään PET kannuun. Keiju Paistis on riittoisa, rypsiöljypohjainen paistamiseen kehitetty tuote. Vuokien ja peltien voitelussa ehdottomia apureita ovat suositut Keiju Vuokarasva ja Vuokaspray.

BUNGE PRO CUISINE PAISTOÖLJY on kehitetty ammattikokkeja varten vastaamaan heidän vaativiin tarpeisiinsa. Haluamme pitää asiat yksinkertaisina ja tarjota ammattikeittiöille selkeitä ratkaisuja, joilla helpottaa keittiön hektistä toimintaa. Bunge Pro Cuisine F8 paistoöljyllä paistat lähes 4 kertaa kauemmin kuin ns. perinteisillä öljyillä. Se on oikea öljy vaativaan käyttöön.

KULTASULA UPPOPAISTORASVA on kiinteä vegaaninen, paistorasva uppopaistoon. Tuotteessa on käytetty
vastuullisesti tuotettua sertifioitua palmuöljyä.

Ominaisuudet