Tomaattinen pastasalaatti

30 min
40
Tomaattinen pastasalaatti

Keiju chili, tomaatti ja basilika yrttiöljystä valmistettu majoneesimainen dressing tuo pientä extraa ja täyteläisyyttä perinteiseen pastasalaattiin.


Annosten määrä: 40 Annosta
Annoskoko:
0,050 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Raaka-aineet

(40)
Annoskoko: 0,050 kg
0,500
kg
sipulia
0,040
kg
Keiju rypsiöljyä
0,050
kg
tomaattipyreetä
0,120
kg
Kananmunia
0,030
kg
valkoviinietikkaa
0,004
kg
suolaa
0,002
kg
mustapippuria
0,500
kg
Keiju chili, tomaatti ja basilika yrttiöljyä

Pastasalaatti

(40)
Annoskoko: 0,050 kg
1,500
kg
pastaa
0,200
kg
paprikaa
0,200
kg
kurkkua
0,200
kg
tomaattia
0,020
kg
suolaa
0,010
kg
mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa sipuli pieneksi ja freesaa pannulla yhdessä rypsiöljyn ja tomaattipyreen kanssa. Soseuta jäähtynyt sipuli-tomaattipaistos tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kananmunat, etikka, suola ja pippuri. Lopuksi emulsoi mukaan myös yrttiöljy.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente -kypsyyteen. Kuutioi paprika, kurkku sekä tomaatti. Sekoita keskenään pasta, kasvikset sekä tomaattinen dressing. Tarkista maku ja mausta tomaattinen pastasalaatti suolalla sekä mustapippurilla.

vegaaninen, laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä