Tomaattitabbouleh ja kurkumakastike

30
10
Tomaattitabbouleh ja kurkumakastike

Maukas bulgur-vehnästä valmistettu tomaattitabbouleh-salaatti maustetaan yrttiöljyllä ja nautitaan raikkaan kurkumakastikkeen kera.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,225 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Kurkumakastike:

(10)
Annoskoko: 0,225 kg
0,300
kg
Keiju 3 kg Kevytmajoneesia
0,100
l
appelsiinimehua
0,005
kg
kurkumaa
0,003
kg
suolaa
0,010
kg
persiljaa

Valmistusohje

Keitä bulgur-vehnä kypsäksi ja jäähdytä. Puolita kirsikkatomaatit, kuutioi kurkku ja siivuta punasipuli. Hienonna persilja. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja anna maustua vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.

Laita kaikki salaatinkastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Tarjoile kastike tomaattitabboulehin kera.