Margariinit

Ruokavaliossa kannattaa suosia pehmeää kasvirasvaa, jota Keiju, Raisa ja Sunnuntai margariinit ovat pullollaan. Sen vuoksi niissä onkin terveydelle edullinen rasvahappokoostumus. Pehmeät kasvirasvatuotteet ovat elimistöllemme tärkeä välttämättömien rasvahappojen ja rasvaliukoisten A-, D- ja E-vitamiinien lähde.

KEIJU MARGARIINIT ovat rasvahappokoostumukseltaan ravitsemussuositusten mukaisia ja kokonaan kasvipohjaisia
ja siksi ne sopivat hienosti myös vegaaniseen ruokavalioon. Niitä voidaan käyttää sekä levitteenä että useimmiten myös
ruoanlaitossa ja leivonnassa. Valikoimasta löytyvät myös palmuttomat Keiju, Valkea, Keiju 3 öljyä, Keiju Kaura ja Keiju Merisuola -levitteet, jotka myös laktoosittomia ja maidottomia.

KEIJU JUOKSEVA rypsiöljyvalmiste sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Tuote soveltuu erinomaisesti paistamiseen, sillä se ei räisky. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki osoitukseksi sydänterveydelle paremmasta valinnasta rasvan laadun ja suolan suhteen. Pakkauskoko 500 ml.

RAISA LEIPOMOMARGARIINIT ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja leipomomargariineja. Ne ovat kasvirasvapohjaisia ja sopivat kaikkeen leivontaan.

SUNNUNTAI LEIVONTARASVOJA on käytetty suomalaisissa kodeissa jo vuosikymmeniä. Saimme mukaan nyt myös Sunnuntai juoksevan rypsiöljyvalmisteen.

ELEPLANT on täysin uudenlainen kasvipohjainen tuote joka on todellinen voin haastaja. Käyttö- ja aistinvaraisissa testeissä se suorittaa samalla tavalla kuin voi, tai jopa paremmin. Se saa kermaisen täyteläisen makunsa yhdistelmästä kasviöljyjä ja -rasvoja (kookos, rypsi ja kaakao) sekä kaurajuomaa. Eleplant on monipuolinen kulinaarinen kumppanisi. Se muuttaa kakut kullanruskeiksi ja paistetut vihannekset juuri sopivan rapeiksi, lisää täyteläistä makua samettisiin kastikkeisiin, patoihin ja jopa yksinkertaisiin voileipiin. Ei maitoa! Ei laktoosia! Ei palmuöljyä!

Ominaisuudet