Paahdettu perunasalaatti dijonmajoneesikastikkeella

90
10
Paahdettu perunasalaatti dijonmajoneesikastikkeella

Ruokaisa salaatti valmistuu paahdetuista perunoista. Raikkautta salaattiin tuovat tuoreet yrtit ja sitruuna-basilikaöljy. Paahdetun perunasalaatin kastike maustetaan vahvalla sinapilla.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,240 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,240 kg
1,500
kg
ohutkuorista perunaa
0,150
l
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
0,200
kg
vihreitä linssejä
0,100
kg
tuoretta pinaattia
0,050
kg
ruohosipulia
0,050
l
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
0,003
kg
suolaa
0,004
kg
mustapippuria

Kastike:

(10)
Annoskoko: 0,240 kg
0,300
kg
Keiju 3 kg Kevytmajoneesia
0,050
l
vahvaa sinappia
0,100
l
omenamehua
0,002
kg
mustapippuria

Valmistusohje

Pese perunat huolellisesti ja leikkaa muutamaan osaan. Levitä 1/1 GN-pakkiin ja lisää pinnalle yrttiöljy. Paahda 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Keitä linssit napakaksi. Jäähdytä perunat ja linssit ja sekoita keskenään. Lisää joukkoon tuore pinaatti ja hienonnettu ruohosipuli. Mausta yrttiöljyllä, suolalla ja pippurilla.

Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Tarjoile perunasalaatti kastikkeen kera.