Peruna-pekonisalaatti

10
Peruna-pekonisalaatti

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,160 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,160 kg
0,8
kg
perunakuutioita (kypsiä)
0,150
kg
omenakuutioita (Granny Smith)
0,1
kg
hienonnettua sipulia
0,250
kg
pekonia
1/2
l
Keiju Kevytmajoneesia
suolaa

Valmistusohje

1. Suikaloi pekoni ja paista ne, laita pekonit paistamisen jälkeen heti valumaan siivilään, että
ylimääräinen rasva valuu pois
2. Kuutioi peruna ja omena saman kokoisiksi. Hienonna sipuli
3. Sekoita kaikki aineet, mausta tarvittaessa
4. Koristele kauniilla yrteillä

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint