Kesäsalaatti

10
Kesäsalaatti

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,300 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,300 kg
3
pss
makeaa frisee salaattia (riippuu paljon salaatin koosta)
0,8
kg
graavilohen viipaleita
0,5
kg
kukkakaalin nuppuja
0,5
kg
retiisin viipaleita
0,5
kg
punasipulia

Marinointiin

(10)
Annoskoko: 0,300 kg
Keiju Sitruuna, basilikayrttiöljyä
Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyä

Pinnalle

(10)
Annoskoko: 0,300 kg
Keiju Sitruuna, basilikayrttiöljyä
sormisuolaa

Koristeeksi

(10)
Annoskoko: 0,300 kg
basilikan lehtiä

Valmistusohje

1. Pese salaatti sekä viinisuolaheinä ja kuivaa
2. Käsittele kukkakaalit nupuiksi, retiisi viipaleiksi ja punasipuli 1/2 viipaleiksi
3. Marinoi kukkakaalit ja retiisit Keiju Sitruuna, basilikayrttiöljyssä ja punasipulirenkaat Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyssä n. 1/2 tuntia
4. Kokoa salaatti repimällä makea frisee ja viinisuolaheinä ja laittamalla marinoidut tuotteet salaatin päälle
5. Paista graavilohiviipaleet vain toiselta puolelta ja nosta kuumana salaatin päälle
6. Ripottele makusi mukaan pinnalle sormisuolaa ja Keiju Sitruuna, basilikayrttiöljyä, koristele kauniilla basilikan lehdellä

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint