Nizzalainen salaatti Keijun tapaan

10
Nizzalainen salaatti Keijun tapaan

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,500 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,500 kg
0,4
kg
papu, pala
1
kg
peruna, kypsä kuutio
0,4
kg
tomaatti
0,4
kg
kurkku
0,2
kg
paprika
0,150
kg
sipuli (kevät sipulia)
6
kpl
kananmuna
6
kpl
anjovisfile
1
kg
tonnikala
1,3
kg
salaatti
0,3
l
Keiju Basilika yrttiöljyä

Koristeeksi

(10)
Annoskoko: 0,500 kg
basilikan lehtiä

Valmistusohje

1. Keitä pavut kypsiksi. Jäähdytä
2. Keitä kananmunat
3. Lohko tomaatti, kuutioi kurkku ja paprika
4. Hienonna sipuli ja valuta tonnikala
5. Sekoita muut aineet paitsi, kananmuna, anjovis ja salaatti
6. Salaatin kokoaminen: revi salaatti pohjalle ja laita salaatin päälle perunatonnikala kasvisseos, koristele kananmuna lohkoilla, anjovisfileillä sekä basilikan lehdillä

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint