Paahtopaistisalaatti

10
Paahtopaistisalaatti

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,470 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,470 kg
1,5
kg
kypsää naudan paahtopaistia
1,5
kg
jääsalaattia
0,7
kg
paprikaa
0,7
kg
kurkkua
0,3
kg
punasipulia
0,3
dl
Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyä
0,2
dl
punaviinietikka
suolaa

Pinnalle

(10)
Annoskoko: 0,470 kg
herneenversoja
Keiju Sitruuna rypsiöljyspray

Valmistusohje

 

1. Leikkaa kypsä paahtopaisti suikaleiksi ja revi salaatti pieniksi paloiksi
2. Leikkaa paprika kuutioiksi ja kurkku suikaleiksi
3. Tee marinadi Keiju chili, tomaatti & basilikaöljystä ja punaviinietikasta, laita mausteeksi suolaa
4. Leikkaa punasipulit 1/2 renkaiksi ja laita ne marinoitumaan
5. Tee paprikasta, kurkusta, puolet paahtopaisti suikaleista ja marinoidusta punasipulista seos
6. Kokoa salaatti: laita pohjalle revitty salaatti päälle sen päälle kasvispaahtopaistiseos ja loppu paahtopaistista päälle.
7. Koristele salaatti huuhdelluilla herneenversoilla johon pinnalle suihkuta Keiju Sitruuna rypsiöljysprayta

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint