Silakkapihvit ja tillimargariinisula

60 min
55
Silakkapihvit ja tillimargariinisula

Täytä perinteiset silakkapihvit tillistä ja sipulista sekoitetulla täytteellä ja tarjoile Keijun Catering margariinista ja tuoreesta tillistä sekoitetun kastikkeen kera. Kaveriksi sopii perunamuusi, joka on maustettu valkosipulilla ja Västerbotten-juustolla.


Annosten määrä: 55 Annosta
Annoskoko:
0,300 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Raaka-aineet

(55)
Annoskoko: 0,300 kg
2,000
kg
sipulia
0,100
kg
Keiju rypsiöljyä
0,400
kg
tilliä
0,050
kg
suolaa
0,005
kg
mustapippuria
5,000
kg
silakkafileitä
1,000
kg
korppujauhoja
0,400
kg
Keiju Catering margariinia

Tilli-margariinisula

(55)
Annoskoko: 0,300 kg
1,500
kg
Keiju Catering margariinia
1,000
kg
tilliä

Perunamuusi

(55)
Annoskoko: 0,300 kg
3,000
kg
jauhoista perunaa
1,000
kg
Keiju Catering margariinia sulatettuna
0,300
kg
laktoositonta västerbotten-juustoa raastettuna
0,080
kg
valkosipulinkynsiä hienonnettuna
0,500
kg
laktoositonta punaista maitoa lämmitettynä
0,020
kg
suolaa

Valmistusohje

Leikkaa sipulit pieneksi ja freesaa läpikuultaviksi rypsiöljyssä. Lisää freesatun sipulin joukkoon hienonnettu tilli. Mausta sipuli-tilliseos suolalla sekä mustapippurilla ja levitä puolille silakkafileitä. Nosta päälle toiset silakkafileet ja leivitä pihvit korppujauhoissa. Paista margariinissa molemmilta puolilta.

Sulata margariini ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli.

Höyrytä perunat kypsäksi ja myllää perunamyllyllä sulatetun margariinin sekaan. Sekoita lämpimänä joukkoon västerbotten-juusto, valkosipuli sekä lämmin maito. Mausta suolalla. Tarjoile silakkapihvit tilli-margariinisulan sekä perunamuusin kera.

laktoositon, gluteeniton, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa