Silakkapihvit ja tillimargariinisula
Täytä perinteiset silakkapihvit tillistä ja sipulista sekoitetulla täytteellä ja tarjoile Keijun Catering margariinista ja tuoreesta tillistä sekoitetun kastikkeen kera. Kaveriksi sopii perunamuusi, joka on maustettu valkosipulilla ja Västerbotten-juustolla.
Raaka-aineet(55) Annoskoko: 0,300 kg |
|
2,000 kg
|
sipulia
|
0,100 kg
|
Keiju rypsiöljyä
|
0,400 kg
|
tilliä
|
0,050 kg
|
suolaa
|
0,005 kg
|
mustapippuria
|
5,000 kg
|
silakkafileitä
|
1,000 kg
|
korppujauhoja
|
0,400 kg
|
Keiju Catering margariinia
|
Tilli-margariinisula(55) Annoskoko: 0,300 kg |
|
1,500 kg
|
Keiju Catering margariinia
|
1,000 kg
|
tilliä
|
Perunamuusi(55) Annoskoko: 0,300 kg |
|
3,000 kg
|
jauhoista perunaa
|
1,000 kg
|
Keiju Catering margariinia sulatettuna
|
0,300 kg
|
laktoositonta västerbotten-juustoa raastettuna
|
0,080 kg
|
valkosipulinkynsiä hienonnettuna
|
0,500 kg
|
laktoositonta punaista maitoa lämmitettynä
|
0,020 kg
|
suolaa
|
Valmistusohje
Leikkaa sipulit pieneksi ja freesaa läpikuultaviksi rypsiöljyssä. Lisää freesatun sipulin joukkoon hienonnettu tilli. Mausta sipuli-tilliseos suolalla sekä mustapippurilla ja levitä puolille silakkafileitä. Nosta päälle toiset silakkafileet ja leivitä pihvit korppujauhoissa. Paista margariinissa molemmilta puolilta.
Sulata margariini ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli.
Höyrytä perunat kypsäksi ja myllää perunamyllyllä sulatetun margariinin sekaan. Sekoita lämpimänä joukkoon västerbotten-juusto, valkosipuli sekä lämmin maito. Mausta suolalla. Tarjoile silakkapihvit tilli-margariinisulan sekä perunamuusin kera.
laktoositon, gluteeniton, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa