Uppopaistetut omenamunkit

60
10
Uppopaistetut omenamunkit

Pehmeät munkit kätkevät sisäänsä kanelilla maustetun omenahillokkeen. Kypsät munkit pyöritetään kaneli-sokeriseoksessa.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,090 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,090 kg
0,010
kg
kuivahiivaa
0,250
l
maitoa
0,050
kg
sokeria
0,003
kg
vaniljasokeria
0,005
kg
kardemummaa
0,050
kg
Keiju Catering 1 kg margariinia
0,300
kg
vehnäjauhoja
0,200
kg
omenoita
0,100
l
vettä
0,050
kg
sokeria
0,003
kg
kanelia
paistamiseen Bunge F8 Paistoöljyä

Pinnalle:

(10)
Annoskoko: 0,090 kg
0,050
kg
sokeria
0,005
kg
kanelia

Valmistusohje

Sekoita hiiva lämpimään maitoon. Lisää sokeri, vaniljasokeri, kardemumma, margariini sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kohota taikinaa 30 minuuttia. Kohotuksen aikana pilko omenat kuutioiksi ja lisää kuutioiden joukkoon vesi, sokeri ja kaneli. Kiehauta ja jäähdytä.

Jaa kohonnut munkkitaikina 10 osaan. Tee palojen keskelle kuoppa ja lisää valutetut omenakuutiot. Painele omenapalat munkin sisään, sulje taikina ja muotoile pyöreäksi. Uppopaista munkkeja 180-asteisessa paistoöljyssä noin 3 minuuttia molemmin puolin. Valuta kypsästä munkista ylimääräinen öljy pois ja pyöräytä kaneli-sokeriseoksessa.

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint