Sieni-kasvispiirakka
Sienistä ja kasviksista tehty piiras sopii salaatin kanssa kevyeksi lounaaksi tai sellaisenaan iltapäiväkahvin kanssa nautittavaksi. Kauden maut Keiju Catering margariinin kanssa paistettuna ovat mitä maukkainta herkkua.
Raaka-aineet(20) Annoskoko: 0,195 kg |
|
0,360 kg
|
Keiju Catering margariinia
|
0,630 kg
|
vehnäjauhoja
|
0,100 kg
|
vettä
|
0,050 kg
|
suolaa
|
0,300 kg
|
kantarelleja
|
0,150 kg
|
Keiju rypsiöljyä
|
0,150 kg
|
Keiju Catering margariinia
|
0,300 kg
|
porkkanaa
|
0,300 kg
|
juuriselleriä
|
0,300 kg
|
parsakaalia
|
0,010 kg
|
timjamia
|
0,020 kg
|
suolaa
|
0,002 kg
|
mustapippuria
|
6 kpl
|
Kananmunia
|
0,600 l
|
laktoositonta kermaa
|
0,300 kg
|
laktoositonta juustoraastetta
|
Valmistusohje
Sekoita margariini, vehnäjauho, vesi ja suola yleiskoneessa taikinaksi. Kauli taikina tasaiseksi levyksi ja levitä leivinpaperilla vuorattuun matalaan alumiiniseen 1/1 GN astiaan.
Laita pannulle 50 g öljyä ja 50 g margariinia ja paista kantarellit. Leikkaa kasvikset sormenpään kokoisiksi ja paahda lopun öljyn sekä margariinin kanssa uunissa 200 asteessa napakoiksi. Laita paahdetut kasvikset ja paistetut sienet taikinan päälle vuokaan.
Lisää lopuksi päälle timjamilla, suolalla ja mustapippurilla maustettu kananmuna-kermaseos sekä juustoraaste. Paista sieni-kasvispiirakka uunissa 170-asteessa noin 35 minuuttia kunnes kananmuna on hyytynyt ja juusto on kullanruskeaa.
laktoositon, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä