Sieni-kasvispiirakka

60 min
20
Sieni-kasvispiirakka

Sienistä ja kasviksista tehty piiras sopii salaatin kanssa kevyeksi lounaaksi tai sellaisenaan iltapäiväkahvin kanssa nautittavaksi. Kauden maut Keiju Catering margariinin kanssa paistettuna ovat mitä maukkainta herkkua.


Annosten määrä: 20 Annosta
Annoskoko:
0,195 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Raaka-aineet

(20)
Annoskoko: 0,195 kg
0,360
kg
Keiju Catering margariinia
0,630
kg
vehnäjauhoja
0,100
kg
vettä
0,050
kg
suolaa
0,300
kg
kantarelleja
0,150
kg
Keiju rypsiöljyä
0,150
kg
Keiju Catering margariinia
0,300
kg
porkkanaa
0,300
kg
juuriselleriä
0,300
kg
parsakaalia
0,010
kg
timjamia
0,020
kg
suolaa
0,002
kg
mustapippuria
6
kpl
Kananmunia
0,600
l
laktoositonta kermaa
0,300
kg
laktoositonta juustoraastetta

Valmistusohje

Sekoita margariini, vehnäjauho, vesi ja suola yleiskoneessa taikinaksi. Kauli taikina tasaiseksi levyksi ja levitä leivinpaperilla vuorattuun matalaan alumiiniseen 1/1 GN astiaan.

Laita pannulle 50 g öljyä ja 50 g margariinia ja paista kantarellit. Leikkaa kasvikset sormenpään kokoisiksi ja paahda lopun öljyn sekä margariinin kanssa uunissa 200 asteessa napakoiksi. Laita paahdetut kasvikset ja paistetut sienet taikinan päälle vuokaan.

Lisää lopuksi päälle timjamilla, suolalla ja mustapippurilla maustettu kananmuna-kermaseos sekä juustoraaste. Paista sieni-kasvispiirakka uunissa 170-asteessa noin 35 minuuttia kunnes kananmuna on hyytynyt ja juusto on kullanruskeaa.

laktoositon, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä