Maissilastuilla paneroidut broilerin sisäfileet ja nopea guacamole
Nachoista valmistuu helppo ja herkullinen kuorrute kanafileille. Murskatut maissilastut tekevät kanaan rapean pinnan ja paistuessaan kanasta tulee mehevä. Lisäkkeeksi valmistuu nopea guacamole pakastetuista avokadoista.
Ainekset:(10) Annoskoko: 0,300 kg |
|
1,200 kg
|
maustamatonta broilerin sisäfileetä
|
0,100 l
|
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
|
0,003 kg
|
suolaa
|
0,002 kg
|
mustapippuria
|
0,100 kg
|
nacho maissilastuja
|
paistamiseen Bunge F8 Paistoöljyä
|
|
Guacamole:(10) Annoskoko: 0,300 kg |
|
0,500 kg
|
avokadoa (pakaste)
|
0,100 l
|
Limen mehua
|
0,002 kg
|
suolaa
|
0,150 l
|
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
|
Valmistusohje
Mausta broilerin sisäfileet yrttiöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua vähintään puoli tuntia huoneenlämmössä ennen paistamista. Hienonna nachot kutterilla pieneksi muruksi ja kääntele broilerin fileepalat kauttaaltaan maissilastumuruissa. Paista fileepalat rapeaksi paistoöljyssä noin 3 minuuttia molemmin puolin.
Sulata avokadot ja lisää tehosekoittimeen limen mehun ja suolan kanssa. Soseuta tasaiseksi ja lisää joukkoon yrttiöljyä ohuena nauhana.
Keitä rapeiden kanafileiden ja guacamolen lisäkkeeksi riisiä, jonka maustat kätevästi Keiju yrttiöljyllä