Maissilastuilla paneroidut broilerin sisäfileet ja nopea guacamole

60
10
Maissilastuilla paneroidut broilerin sisäfileet ja nopea guacamole

Nachoista valmistuu helppo ja herkullinen kuorrute kanafileille. Murskatut maissilastut tekevät kanaan rapean pinnan ja paistuessaan kanasta tulee mehevä. Lisäkkeeksi valmistuu nopea guacamole pakastetuista avokadoista.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,300 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,300 kg
1,200
kg
maustamatonta broilerin sisäfileetä
0,100
l
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
0,003
kg
suolaa
0,002
kg
mustapippuria
0,100
kg
nacho maissilastuja
paistamiseen Bunge F8 Paistoöljyä

Guacamole:

(10)
Annoskoko: 0,300 kg
0,500
kg
avokadoa (pakaste)
0,100
l
Limen mehua
0,002
kg
suolaa
0,150
l
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä

Valmistusohje

Mausta broilerin sisäfileet yrttiöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua vähintään puoli tuntia huoneenlämmössä ennen paistamista. Hienonna nachot kutterilla pieneksi muruksi ja kääntele broilerin fileepalat kauttaaltaan maissilastumuruissa. Paista fileepalat rapeaksi paistoöljyssä noin 3 minuuttia molemmin puolin.

Sulata avokadot ja lisää tehosekoittimeen limen mehun ja suolan kanssa. Soseuta tasaiseksi ja lisää joukkoon yrttiöljyä ohuena nauhana.

Keitä rapeiden kanafileiden ja guacamolen lisäkkeeksi riisiä, jonka maustat kätevästi Keiju yrttiöljyllä

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint