Aasialainen tofu-nuudeliwokki

90
10
Aasialainen tofu-nuudeliwokki

Aasialainen tofu-nuudeliwokki tarjotaan rapeiksi paistettujen, pankojauhoilla leivitettyjen tofujen kanssa.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,380 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,380 kg
1,200
k
maustamatonta tofua
0,200
l
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
0,100
l
soijaa
0,100
kg
maissitärkkelystä
0,100
kg
kananmunaa
0,100
kg
pankojauhoja
paistamiseen Bunge F8 Paistoöljyä
0,005
kg
suolaa

Wokki:

(10)
Annoskoko: 0,380 kg
0,500
kg
riisinuudeleita
0,500
kg
porkkanaa
0,500
kg
kesäkurpitsaa
0,500
kg
paprikaa
0,500
kg
varsiparsakaalia
0,100
l
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
0,050
kg
kevätsipulia
0,030
kg
korianteria
0,030
kg
minttua
0,100
l
soija
0,100
l
Limen mehua

Valmistusohje

Kuutioi tofu n. 2 cm x 2 cm kokoisiksi kuutioiksi ja marinoi yrttiöljyn ja soijan seoksessa vähintään tunnin ajan. Valuta ylimääräinen neste pois ja pyörittele palat maissitärkkelyksessä. Upota palat kananmunaan ja lopuksi pankojauhoihin. Paista tofukuutiot paistoöljyssä rapeiksi ja kullanruskeiksi, n. 2 minuuttia jokaiselta puolelta. Mausta rapeiden tofujen pinta paiston jälkeen ripauksella suolaa.

Esikypsennä riisinuudelit nopeasti suolalla maustetussa vedessä ja valuta pois ylimääräinen neste. Suikaloi porkkanat, kesäkurpitsat ja paprikat ja halkaise tarvittaessa parsakaalit. Kuullota kasviksia yrttiöljyssä kasarissa hetki ja lisää joukkoon nuudelit, hienonnettu kevätsipuli, korianteri ja minttu. Mausta wokki soijalla ja limemehulla.

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint