Vinkkejä ammattilaisille

Miten saat tuotteistamme parhaan hyödyn irti, kuinka pystyt toimimaan omassa työssäsi ympäristöystävällisemmin, millaisia rasvoja käytetään terveellisessä ruokavaliossa? Muun muassa näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastauksia tästä osiosta. Toisin sanoen hyödyllistä tietoa ja käytännön vinkkejä, joilla ammattilainen helpottaa arkeaan.

Inspiroidu huippukokki Matias Haapsaaren Eleplant-vinkeillä

Matias Haapsaari on yksi maajoukkueen avainkokkeja. Hän jakaa sinulle parhaat vinkkinsä ja reseptinsä, joiden avulla voit tuoda ammattilaistason gastronomiaa omaan keittiöösi.

Katso Matiaksen vinkit

Inspiroidu huippukokki Matias Haapsaaren Eleplant-vinkeillä

Matias Haapsaari on yksi maajoukkueen avainkokkeja. Hän jakaa sinulle parhaat vinkkinsä ja reseptinsä, joiden avulla voit tuoda ammattilaistason gastronomiaa omaan keittiöösi.

Katso Matiaksen vinkit

Opi Eleplantin salat videoilta

Helpot ja havainnolliset videot opastavat, miten paistat Eleplantilla, miten käytät sitä paahdettujen kasvisten viimeistelyyn tai vaikka majoneesin valmistamiseen.

Katso vinkit

Opi Eleplantin salat videoilta

Helpot ja havainnolliset videot opastavat, miten paistat Eleplantilla, miten käytät sitä paahdettujen kasvisten viimeistelyyn tai vaikka majoneesin valmistamiseen.

Katso vinkit
Maustetut margariinilevitteet nostokuva

Margariinilevitteet

Pehmeään margariiniin on helppo sekoittaa eri makuja ja varioida näin rajattomasti helppoja levitteitä. Margariinia voi maustaa esimerkiksi pestolla, valmiilla maustetahnoilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, tuoreilla yrteillä ja erilaisilla mausteilla.

Katso vinkit!
Maustetut margariinilevitteet nostokuva

Margariinilevitteet

Pehmeään margariiniin on helppo sekoittaa eri makuja ja varioida näin rajattomasti helppoja levitteitä. Margariinia voi maustaa esimerkiksi pestolla, valmiilla maustetahnoilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, tuoreilla yrteillä ja erilaisilla mausteilla.

Katso vinkit!

Yrttiöljyt

Keiju yrttiöljyt valmistetaan laadukkaasta rypsiöljystä ja maustetaan tutuilla yrteillä.
Yrttiöljyt ovat helppo tapa tuoda lisää makua keittiöösi. Esimerkiksi Perunamuhennoksen voi valmistaa voin sijaan kevyemmin öljyllä.
Guacamole ei tarvitse muita mausteita kuin ripauksen suolaa, sillä yrttiöljy antaa riittävästi makua. Raikkaan savulohi-viipaleperunavuoan kypsennyksessä käytetään kerman sijaan Keijun sitruuna-basilikaöljyä.

Katso vinkit!
Yrttiöljyllä maustettu perunamuhennos nostokuva

Yrttiöljyt

Keiju yrttiöljyt valmistetaan laadukkaasta rypsiöljystä ja maustetaan tutuilla yrteillä.
Yrttiöljyt ovat helppo tapa tuoda lisää makua keittiöösi. Esimerkiksi Perunamuhennoksen voi valmistaa voin sijaan kevyemmin öljyllä.
Guacamole ei tarvitse muita mausteita kuin ripauksen suolaa, sillä yrttiöljy antaa riittävästi makua. Raikkaan savulohi-viipaleperunavuoan kypsennyksessä käytetään kerman sijaan Keijun sitruuna-basilikaöljyä.

Katso vinkit!
Yrttiöljyllä maustettu perunamuhennos nostokuva
Kanankoivet paistuu helposti Keijun paistoöljyssä nostokuva

Paistoöljy

Bunge F8 uppopaistoöljyssä voit kypsentää esimerkiksi luullisia lihoja meheväksi myös matalassa lämmössä uunissa, vaikka tarjoilua edeltävänä päivänä valmiiksi. Mausta lihat ennen kypsennystä, jotta mausteet ehtivät imeytyä lihaan. Peitä kypsennettävät raaka-aineet kauttaaltaan paistoöljyllä ja hauduta kypsäksi matalassa lämmössä uunissa.

Katso vinkit!
Kanankoivet paistuu helposti Keijun paistoöljyssä nostokuva

Paistoöljy

Bunge F8 uppopaistoöljyssä voit kypsentää esimerkiksi luullisia lihoja meheväksi myös matalassa lämmössä uunissa, vaikka tarjoilua edeltävänä päivänä valmiiksi. Mausta lihat ennen kypsennystä, jotta mausteet ehtivät imeytyä lihaan. Peitä kypsennettävät raaka-aineet kauttaaltaan paistoöljyllä ja hauduta kypsäksi matalassa lämmössä uunissa.

Katso vinkit!

Parempaa terveyttä kasvirasvoilla

Terveellistä ruokavaliota koskevista mielipiteistä ja näkemyksistä ei ole pulaa. Tämä pätee myös rasvoista käytävään keskusteluun. Millaista rasvaa meidän tulisi syödä, miten paljon ja mistä rasva pitäisi saada? Paljon kysymyksiä, mutta onneksi meillä Bungella on vastauksia.

Parempaa terveyttä kasvirasvoilla

Parempaa terveyttä kasvirasvoilla

Terveellistä ruokavaliota koskevista mielipiteistä ja näkemyksistä ei ole pulaa. Tämä pätee myös rasvoista käytävään keskusteluun. Millaista rasvaa meidän tulisi syödä, miten paljon ja mistä rasva pitäisi saada? Paljon kysymyksiä, mutta onneksi meillä Bungella on vastauksia.

Parempaa terveyttä kasvirasvoilla

Mistä ja miten? Margariinin valmistuksen tärkeimmät salaisuudet

Margariinin valmistuksen kaava on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen – rasvasta ja nesteestä muodostetaan seos. Oikeanlaisen laadun, rakenteen ja säilyvyyden varmistamiseksi prosessissa on kuitenkin muutama muukin huomioitava vaihe ja ainesosa.

Lue lisää

Mistä ja miten? Margariinin valmistuksen tärkeimmät salaisuudet

Margariinin valmistuksen kaava on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen – rasvasta ja nesteestä muodostetaan seos. Oikeanlaisen laadun, rakenteen ja säilyvyyden varmistamiseksi prosessissa on kuitenkin muutama muukin huomioitava vaihe ja ainesosa.

Lue lisää

Miten vähennämme muovia?

Pyritkö vähentämään muovijätteen määrää ja tehostamaan kierrätystä? Hienoa, niin mekin Bungella. Tuotteidemme käyttö on helppo askel kohti tavoitteitasi. Kerromme tässä lisää siitä, miten vähennämme muovin käyttöämme.

Lue lisää

Miten vähennämme muovia?

Pyritkö vähentämään muovijätteen määrää ja tehostamaan kierrätystä? Hienoa, niin mekin Bungella. Tuotteidemme käyttö on helppo askel kohti tavoitteitasi. Kerromme tässä lisää siitä, miten vähennämme muovin käyttöämme.

Lue lisää

Suosi kotimaista – se kannattaa

Bunge on Suomen ainut margariinitehdas. Kotimaisuus on meille ylpeyden aihe, laadun tae sekä kilpailuvaltti. Osana kotimaista ruoantuotantoa on hyvä olla.

Lue lisää

Suosi kotimaista – se kannattaa

Bunge on Suomen ainut margariinitehdas. Kotimaisuus on meille ylpeyden aihe, laadun tae sekä kilpailuvaltti. Osana kotimaista ruoantuotantoa on hyvä olla.

Lue lisää