Suosi kotimaista – se kannattaa

Bunge on Suomen ainut margariinitehdas. Kotimaisuus on meille ylpeyden aihe, laadun tae sekä kilpailuvaltti. Osana kotimaista ruoantuotantoa on hyvä olla.

Kaikki Keiju-, Raisa-, Kultasula- ja Sunnuntaimargariinit ja juoksevat rypsiöljyvalmisteet sekä leivänparanteet ja kreemit valmistetaan tehtaallamme Raisiossa.

Suomalaiselle ruoantuotannolle on tarkat laatu- ja ympäristökriteerit. Tuotannon ja tuotteiden turvallisuus on tämän vuoksi huippuluokkaa. Tehtaamme toiminta on myös ympäristöluvanvaraista ja siksi jatkuvan viranomaisvalvonnan alla. Kotimainen tuotanto tarkoittaa niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointia.

Työtä ja hyvinvointia

Kotimaisuus luo myös työpaikkoja Suomeen. Vuodesta 2017 olemme kasvattaneet henkilöstömme määrää kolmanneksella. Tänään tehtaamme työllistää yli 90 ihmistä erilaisissa tuotannon ja hallinnon tehtävissä.

Vaikutuksemme ulottuu omaa henkilöstöämme laajemmalle. Työllistämme ihmisiä myös alihankintaketjujemme ja sidosryhmiemme kautta. Suosimme paikallisia palveluntarjoajia aina kun mahdollista.

Paikallisuus tarkoittaa parempaa palvelua

Paikallisen tuotantomme ansiosta meillä on hyvät edellytykset palvella kotimaisia asiakkaitamme yksilöllisesti. Yhteistyö on sujuvaa ja tiivistä, kun osaamisemme ja kokemuksemme ovat asiakasta lähellä.

Ota yhteyttä!

Parempaa terveyttä kasvirasvoilla

Terveellistä ruokavaliota koskevista mielipiteistä ja näkemyksistä ei ole pulaa. Tämä pätee myös rasvoista käytävään keskusteluun. Millaista rasvaa meidän tulisi syödä, miten paljon ja mistä rasva pitäisi saada? Paljon kysymyksiä, mutta onneksi meillä Bungella on vastauksia.

Lue lisää

Parempaa terveyttä kasvirasvoilla

Terveellistä ruokavaliota koskevista mielipiteistä ja näkemyksistä ei ole pulaa. Tämä pätee myös rasvoista käytävään keskusteluun. Millaista rasvaa meidän tulisi syödä, miten paljon ja mistä rasva pitäisi saada? Paljon kysymyksiä, mutta onneksi meillä Bungella on vastauksia.

Lue lisää

Mistä ja miten? Margariinin valmistuksen tärkeimmät salaisuudet

Margariinin valmistuksen kaava on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen – rasvasta ja nesteestä muodostetaan seos. Oikeanlaisen laadun, rakenteen ja säilyvyyden varmistamiseksi prosessissa on kuitenkin muutama muukin huomioitava vaihe ja ainesosa.

Lue lisää

Mistä ja miten? Margariinin valmistuksen tärkeimmät salaisuudet

Margariinin valmistuksen kaava on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen – rasvasta ja nesteestä muodostetaan seos. Oikeanlaisen laadun, rakenteen ja säilyvyyden varmistamiseksi prosessissa on kuitenkin muutama muukin huomioitava vaihe ja ainesosa.

Lue lisää

Miten vähennämme muovia?

Pyritkö vähentämään muovijätteen määrää ja tehostamaan kierrätystä? Hienoa, niin mekin Bungella. Tuotteidemme käyttö on helppo askel kohti tavoitteitasi. Kerromme tässä lisää siitä, miten vähennämme muovin käyttöämme.

Lue lisää

Miten vähennämme muovia?

Pyritkö vähentämään muovijätteen määrää ja tehostamaan kierrätystä? Hienoa, niin mekin Bungella. Tuotteidemme käyttö on helppo askel kohti tavoitteitasi. Kerromme tässä lisää siitä, miten vähennämme muovin käyttöämme.

Lue lisää