Vegaaniseen ruokavalioon sopiva, maistuva majoneesi, jota voi itse muunnella käyttötarkoituksen mukaan.
Lue lisää
Tomaattitabbouleh ja kurkumakastike
30
10
Maukas bulgur-vehnästä valmistettu tomaattitabbouleh-salaatti maustetaan yrttiöljyllä ja nautitaan raikkaan kurkumakastikkeen kera.
Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,225 Kilogrammaa
Muuta annoskokoa tai määrää
Kurkumakastike:(10) Annoskoko: 0,225 kg |
|
0,300 kg
|
Keiju 3 kg Kevytmajoneesia
|
0,100 l
|
appelsiinimehua
|
0,005 kg
|
kurkumaa
|
0,003 kg
|
suolaa
|
0,010 kg
|
persiljaa
|
Valmistusohje
Keitä bulgur-vehnä kypsäksi ja jäähdytä. Puolita kirsikkatomaatit, kuutioi kurkku ja siivuta punasipuli. Hienonna persilja. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja anna maustua vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.
Laita kaikki salaatinkastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Tarjoile kastike tomaattitabboulehin kera.