Punainen kasvis-fetapiirakka

10
Punainen kasvis-fetapiirakka

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,140 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,140 kg
1
kpl
Kultasula 1/2 GN -perunataikinalevy

Täyte

(10)
Annoskoko: 0,140 kg
0,2
kg
tomaattia
0,4
kg
paprikaa
0,2
kg
punasipulia
1
tl
mustapippuria
3
rkl
ruokosokeria
3
tl
suolaa
0,250
g
fetajuustoa, kuutioina
0,2
kg
Tuorejuustoa, tomaatti-basilika (Arla)

Voiteluun

(10)
Annoskoko: 0,140 kg
Keiju vuokaspray

Paistamiseen

(10)
Annoskoko: 0,140 kg
Keiju Paistis rypsiöljyvalmiste

Valmistusohje

1. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille Kultasula perunataikina
2. Kuutioi tomaatit ja paprikat, hienonna punasipuli
3. Paista edellä mainitut Keiju Paistiksessa
4. Lisää sokeri, suola ja mustapippuri
5. Anna hautua 3-5 min
6. Lisää tuorejuusto, anna sulaa lopuksi fetajuusto
7. Kaada täyte vuokaan
8. Paista 225 astetta n 35 minuuttia
9. Anna jäähtyä vähän ja tarjoile