Piirakoihin ja paistoksiin.
Lue lisää
Punainen kasvis-fetapiirakka
10
Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,140 Kilogrammaa
Muuta annoskokoa tai määrää
Ainekset(10) Annoskoko: 0,140 kg |
|
1 kpl
|
Kultasula 1/2 GN -perunataikinalevy
|
Täyte(10) Annoskoko: 0,140 kg |
|
0,2 kg
|
tomaattia
|
0,4 kg
|
paprikaa
|
0,2 kg
|
punasipulia
|
1 tl
|
mustapippuria
|
3 rkl
|
ruokosokeria
|
3 tl
|
suolaa
|
0,250 g
|
fetajuustoa, kuutioina
|
0,2 kg
|
Tuorejuustoa, tomaatti-basilika (Arla)
|
Voiteluun(10) Annoskoko: 0,140 kg |
|
Keiju vuokaspray
|
|
Paistamiseen(10) Annoskoko: 0,140 kg |
|
Keiju Paistis rypsiöljyvalmiste
|
Valmistusohje
1. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille Kultasula perunataikina
2. Kuutioi tomaatit ja paprikat, hienonna punasipuli
3. Paista edellä mainitut Keiju Paistiksessa
4. Lisää sokeri, suola ja mustapippuri
5. Anna hautua 3-5 min
6. Lisää tuorejuusto, anna sulaa lopuksi fetajuusto
7. Kaada täyte vuokaan
8. Paista 225 astetta n 35 minuuttia
9. Anna jäähtyä vähän ja tarjoile