Glaseerattu Omenapiirakka

10
Glaseerattu Omenapiirakka

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,100 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,100 kg
1
kpl
Kultasula 1/2 GN -murotaikinalevy

Voiteluun

(10)
Annoskoko: 0,100 kg
Keiju vuokaspray

Täyte

(10)
Annoskoko: 0,100 kg
4
kpl
isoa omenaa
0,5
dl
sokeria
2
tl
kanelia
1
dl
hyytelösokeria
0,2
l
laimeaa omenamehua

Valmistusohje

1. Painele voideltuun vuokaan murotaikinalevy
2. Lohko omenat, voit halutessasi jättää kuoren (kotimaiset omenat)
3. Asettele omenalohkot tiiviisti vuokaan
4. Ripottele päälle sokeri-kaneliseos
5. Paista uunissa 200 astetta n 30 minuuttia
6. Laita kattilaan hyytelösokeri ja laimea omenamehu, kuumenna
7. Taputtele tasaisesti hyytelösokeri kuumana omenapiirakan pinnalle pullasudilla
8. Tarjoile esim. vaniljajäätelön tai – kastikkeen kanssa

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint