Kasvis-emmentalpiiras



Täyteläiset maut ja herkulliset kasvikset ovat tämän piiraan salaisuus. Helppo ja suussa sulava pinta piiraalle sekoitetaan majoneesista ja vahvasta emmental-juustosta.
Ainekset:(10) Annoskoko: 0,170 kg |
|
0,100 kg
|
punasipulia |
0,200 kg
|
kesäkurpitsaa |
0,030 l
|
Keiju sipuli, tomaatti & oregano yrttiöljyä |
0,400 kg
|
kirsikkatomaatteja |
0,002 kg
|
mustapippuria |
0,003 kg
|
suolaa |
voiteluun Keiju Vuokasprayta | |
1 kpl
|
Kultasula perunataikina ½ GN |
0,300 kg
|
Keiju 3 kg Kevytmajoneesia |
0,300 kg
|
emmental-raastetta |
Valmistusohje
Hienonna punasipulit ja kuutioi tai raasta kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia pannulla yrttiöljyssä noin viisi minuuttia. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja mausta kasvikset suolalla ja pippurilla.
Laita perunataikinalevy voideltuun ½ GN-vuokaan tai piirakkavuokaan ja lisää kuullotetut kasvikset pohjan päälle.
Sekoita keskenään kevytmajoneesi sekä juustoraaste ja levitä tasaisesti kasvisten päälle. Paista kasvispiirakkaa 180-asteisessa uunissa 35 minuuttia.