Kun ruoassa pitää olla potkua, valitse chili, tomaatti ja basilika yhdistettynä laadukkaaseen rypsiöljyyn. Tällä yrttiöljyllä tuunaat helposti vahvaa makua ruokaasi.…
Lue lisää
Marinoitu kukkakaalisalaatti
30
10
Kukkakaalista valmistuu helposti ravitseva lisäkesalaatti, johon raikkautta tuovat viinirypäleet ja tuore kurkku. Keiju yrttiöljy maustaa salaatin helposti.
Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,180 Kilogrammaa
Muuta annoskokoa tai määrää
Ainekset:(10) Annoskoko: 0,180 kg |
|
0,500 kg
|
kukkakaalia
|
0,500 kg
|
romanesco-kukkakaalia
|
0,500 kg
|
vihreitä viinirypäleitä
|
0,300 kg
|
kurkkua
|
0,050 kg
|
tuoretta minttua
|
0,150 l
|
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
|
0,050 l
|
sitruunamehua
|
Valmistusohje
Murenna kukkakaalit tehosekoittimella pieneksi muruksi. Halkaise rypäleet ja kuutioi kurkku, sekoita kukkakaalien kanssa. Hienonna minttu ja sekoita salaatin joukkoon. Lisää yrttiöljy ja sitruunamehu ja anna marinoitua vähintään tunnin ennen tarjoilua.