Marinoitu kukkakaalisalaatti

30
10
Marinoitu kukkakaalisalaatti

Kukkakaalista valmistuu helposti ravitseva lisäkesalaatti, johon raikkautta tuovat viinirypäleet ja tuore kurkku. Keiju yrttiöljy maustaa salaatin helposti.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,180 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,180 kg
0,500
kg
kukkakaalia
0,500
kg
romanesco-kukkakaalia
0,500
kg
vihreitä viinirypäleitä
0,300
kg
kurkkua
0,050
kg
tuoretta minttua
0,150
l
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
0,050
l
sitruunamehua

Valmistusohje

Murenna kukkakaalit tehosekoittimella pieneksi muruksi. Halkaise rypäleet ja kuutioi kurkku, sekoita kukkakaalien kanssa. Hienonna minttu ja sekoita salaatin joukkoon. Lisää yrttiöljy ja sitruunamehu ja anna marinoitua vähintään tunnin ennen tarjoilua.