Kaikki Keiju-, Raisa-, Kultasula- ja Sunnuntaimargariinit ja juoksevat rypsiöljyvalmisteet sekä leivänparanteet ja kreemit valmistetaan tehtaallamme Raisiossa.
Suomalaiselle ruoantuotannolle on tarkat laatu- ja ympäristökriteerit. Tuotannon ja tuotteiden turvallisuus on tämän vuoksi huippuluokkaa. Tehtaamme toiminta on myös ympäristöluvanvaraista ja siksi jatkuvan viranomaisvalvonnan alla. Kotimainen tuotanto tarkoittaa niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointia.
Työtä ja hyvinvointia
Kotimaisuus luo myös työpaikkoja Suomeen. Vuodesta 2017 olemme kasvattaneet henkilöstömme määrää kolmanneksella. Tänään tehtaamme työllistää yli 90 ihmistä erilaisissa tuotannon ja hallinnon tehtävissä.
Vaikutuksemme ulottuu omaa henkilöstöämme laajemmalle. Työllistämme ihmisiä myös alihankintaketjujemme ja sidosryhmiemme kautta. Suosimme paikallisia palveluntarjoajia aina kun mahdollista.
Paikallisuus tarkoittaa parempaa palvelua
Paikallisen tuotantomme ansiosta meillä on hyvät edellytykset palvella kotimaisia asiakkaitamme yksilöllisesti. Yhteistyö on sujuvaa ja tiivistä, kun osaamisemme ja kokemuksemme ovat asiakasta lähellä.
Ota yhteyttä!