Vuohenjuusto-pinaattipasta

45 min
10:lle
Vuohenjuusto-pinaattipasta

Keijun sitruuna-basilikaöljy toimii loistavasti pinaattipastan kastikkeena. Lisää vain tuoreita kasviksia sekä vuohenjuustoa ja raikas pasta-ateria on valmis!


Raaka-aineet:

(10:lle)
1
kg
tagliatelle pastaa
0,3
l
Keiju sitruuna-basilikaöljyä
0,005
kg
mustapippuria
0,005
kg
suolaa
0,3
kg
hernettä
0,2
kg
tuoretta pinaattia
0,5
kg
vuohenjuustoa
0,05
kg
pinjansiemeniä

Valmistusohje

Keitä tagliatelle suolalla maustetussa vedessä. Sekoita sitruuna-basilikaöljyyn suola, mustapippuri ja herneet.

Siivilöi kypsä pasta ja lisää joukkoon öljy-herneseos ja sekoita kevyesti. Lisää pastan joukkoon tuoreet pinaatinlehdet.

Asettele tarjoiluastiaan vuorotellen pinaattipastaa ja vuohenjuustoa nokareina. Lisää pastavuoan pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä.

 

(pähkinätön, soijaton)

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint