Vuohenjuusto-pinaattipasta



Keijun sitruuna-basilikaöljy toimii loistavasti pinaattipastan kastikkeena. Lisää vain tuoreita kasviksia sekä vuohenjuustoa ja raikas pasta-ateria on valmis!
Raaka-aineet:(10:lle) |
|
1 kg
|
tagliatelle pastaa |
0,3 l
|
Keiju sitruuna-basilikaöljyä |
0,005 kg
|
mustapippuria |
0,005 kg
|
suolaa |
0,3 kg
|
hernettä |
0,2 kg
|
tuoretta pinaattia |
0,5 kg
|
vuohenjuustoa |
0,05 kg
|
pinjansiemeniä |
Valmistusohje
Keitä tagliatelle suolalla maustetussa vedessä. Sekoita sitruuna-basilikaöljyyn suola, mustapippuri ja herneet.
Siivilöi kypsä pasta ja lisää joukkoon öljy-herneseos ja sekoita kevyesti. Lisää pastan joukkoon tuoreet pinaatinlehdet.
Asettele tarjoiluastiaan vuorotellen pinaattipastaa ja vuohenjuustoa nokareina. Lisää pastavuoan pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä.
(pähkinätön, soijaton)