Tomaattinen pastasalaatti
Keiju chili, tomaatti ja basilika yrttiöljystä valmistettu majoneesimainen dressing tuo pientä extraa ja täyteläisyyttä perinteiseen pastasalaattiin.
Raaka-aineet(40) Annoskoko: 0,050 kg |
|
0,500 kg
|
sipulia
|
0,040 kg
|
Keiju rypsiöljyä
|
0,050 kg
|
tomaattipyreetä
|
0,120 kg
|
Kananmunia
|
0,030 kg
|
valkoviinietikkaa
|
0,004 kg
|
suolaa
|
0,002 kg
|
mustapippuria
|
0,500 kg
|
Keiju chili, tomaatti ja basilika yrttiöljyä
|
Pastasalaatti(40) Annoskoko: 0,050 kg |
|
1,500 kg
|
pastaa
|
0,200 kg
|
paprikaa
|
0,200 kg
|
kurkkua
|
0,200 kg
|
tomaattia
|
0,020 kg
|
suolaa
|
0,010 kg
|
mustapippuria
|
Valmistusohje
Leikkaa sipuli pieneksi ja freesaa pannulla yhdessä rypsiöljyn ja tomaattipyreen kanssa. Soseuta jäähtynyt sipuli-tomaattipaistos tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kananmunat, etikka, suola ja pippuri. Lopuksi emulsoi mukaan myös yrttiöljy.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente -kypsyyteen. Kuutioi paprika, kurkku sekä tomaatti. Sekoita keskenään pasta, kasvikset sekä tomaattinen dressing. Tarkista maku ja mausta tomaattinen pastasalaatti suolalla sekä mustapippurilla.
laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä