Tomaatti-mozzarellapuustit

90
10
Tomaatti-mozzarellapuustit

Tomaatti-mozzarellapuustit leivotaan korvapuustien tapaan patonkitaikinasta. Täytteenä on tomaattipyreen lisäksi tuoretta tomaattia ja mozzarellaa. Herkulliset puustit tuovat kaivattua vaihtelua pasteijoille tai osaksi leipävalikoimaa.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,085 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,085 kg
0,005
kg
kuivahiivaa
0,250
l
vettä
0,001
kg
suolaa
0,050
l
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
0,350
kg
vehnäjauhoja

Täyte:

(10)
Annoskoko: 0,085 kg
0,050
kg
tomaattipyreetä
0,025
l
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
0,150
kg
tomaatteja
0,002
kg
mustapippuria
0,100
kg
mozzarellaraastetta

Pinnalle

(10)
Annoskoko: 0,085 kg
0,025
l
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
0,050
kg
mozzarellaraastetta

Valmistusohje

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen ja lisää suola sekä yrttiöljy. Lisää vehnäjauhot muutamassa erässä ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Kohota taikinaa 30 minuuttia.

Kauli taikina jauhotetulla alustalla levyksi. Sekoita tomaattipyreen joukkoon yrttiöljy ja levitä taikinalevylle. Siivuta tomaatit ohueksi siivuksi ja levitä tomaattipyreen päälle jonoksi rinnakkain taikinalevyn keskivaiheille. Lisää mustapippuria sekä mozzarellaraaste ja kääri taikinalevy rullalle. Leikkaa tanko 10 osaan ja kohota pellillä 15 minuuttia. Voitele puustien pinta yrttiöljyllä ja lisää päälle mozzarellaraastetta. Paista puusteja 180-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint