Sitruuna & basilika yrttiöljy on valmistettu rypsiöljystä ja maustettu pirteällä sitruunalla ja basilikalla. Pakkauskoko 250 ml. Salaatinkastikkeeksi, kalan tai erilaisten…
Lue lisää
Nizzalainen salaatti Keijun tapaan

10

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,500 Kilogrammaa
Muuta annoskokoa tai määrää
Ainekset(10) Annoskoko: 0,500 kg |
|
0,4 kg
|
papu, pala
|
1 kg
|
peruna, kypsä kuutio
|
0,4 kg
|
tomaatti
|
0,4 kg
|
kurkku
|
0,2 kg
|
paprika
|
0,150 kg
|
sipuli (kevät sipulia)
|
6 kpl
|
kananmuna
|
6 kpl
|
anjovisfile
|
1 kg
|
tonnikala
|
1,3 kg
|
salaatti
|
0,3 l
|
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
Koristeeksi(10) Annoskoko: 0,500 kg |
|
basilikan lehtiä
|
Valmistusohje
1. Keitä pavut kypsiksi. Jäähdytä
2. Keitä kananmunat
3. Lohko tomaatti, kuutioi kurkku ja paprika
4. Hienonna sipuli ja valuta tonnikala
5. Sekoita muut aineet paitsi, kananmuna, anjovis ja salaatti
6. Salaatin kokoaminen: revi salaatti pohjalle ja laita salaatin päälle perunatonnikala kasvisseos, koristele kananmuna lohkoilla, anjovisfileillä sekä basilikan lehdillä