Kasvis-emmentalpiiras
Täyteläiset maut ja herkulliset kasvikset ovat tämän piiraan salaisuus. Helppo ja suussa sulava pinta piiraalle sekoitetaan majoneesista ja vahvasta emmental-juustosta.
Ainekset:(10) Annoskoko: 0,170 kg |
|
0,100 kg
|
punasipulia
|
0,200 kg
|
kesäkurpitsaa
|
0,030 l
|
Keiju sipuli, tomaatti & oregano yrttiöljyä
|
0,400 kg
|
kirsikkatomaatteja
|
0,002 kg
|
mustapippuria
|
0,003 kg
|
suolaa
|
voiteluun Keiju Vuokasprayta
|
|
1 kpl
|
Kultasula perunataikina ½ GN
|
0,300 kg
|
Keiju 3 kg Kevytmajoneesia
|
0,300 kg
|
emmental-raastetta
|
Valmistusohje
Hienonna punasipulit ja kuutioi tai raasta kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia pannulla yrttiöljyssä noin viisi minuuttia. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja mausta kasvikset suolalla ja pippurilla.
Laita perunataikinalevy voideltuun ½ GN-vuokaan tai piirakkavuokaan ja lisää kuullotetut kasvikset pohjan päälle.
Sekoita keskenään kevytmajoneesi sekä juustoraaste ja levitä tasaisesti kasvisten päälle. Paista kasvispiirakkaa 180-asteisessa uunissa 35 minuuttia.