Kasvis-emmentalpiiras

60
10
Kasvis-emmentalpiiras

Täyteläiset maut ja herkulliset kasvikset ovat tämän piiraan salaisuus. Helppo ja suussa sulava pinta piiraalle sekoitetaan majoneesista ja vahvasta emmental-juustosta.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,170 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,170 kg
0,100
kg
punasipulia
0,200
kg
kesäkurpitsaa
0,030
l
Keiju sipuli, tomaatti & oregano yrttiöljyä
0,400
kg
kirsikkatomaatteja
0,002
kg
mustapippuria
0,003
kg
suolaa
voiteluun Keiju Vuokasprayta
1
kpl
Kultasula perunataikina ½ GN
0,300
kg
Keiju 3 kg Kevytmajoneesia
0,300
kg
emmental-raastetta

Valmistusohje

Hienonna punasipulit ja kuutioi tai raasta kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia pannulla yrttiöljyssä noin viisi minuuttia. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja mausta kasvikset suolalla ja pippurilla.

Laita perunataikinalevy voideltuun ½ GN-vuokaan tai piirakkavuokaan ja lisää kuullotetut kasvikset pohjan päälle.

Sekoita keskenään kevytmajoneesi sekä juustoraaste ja levitä tasaisesti kasvisten päälle. Paista kasvispiirakkaa 180-asteisessa uunissa 35 minuuttia.