Ponneaineet: propaani ja butaani, jotka eivät vaikuta haitallisesti ilmakehän otsonikerrokseen (50,3 tilavuus-%). Käytetään vuokien ja peltien voiteluun. Estää leivonnaisten ja…
Lue lisää
Glaseerattu Omenapiirakka

10

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,100 Kilogrammaa
Muuta annoskokoa tai määrää
Ainekset(10) Annoskoko: 0,100 kg |
|
1 kpl
|
Kultasula 1/2 GN -murotaikinalevy
|
Voiteluun(10) Annoskoko: 0,100 kg |
|
Keiju vuokaspray
|
|
Täyte(10) Annoskoko: 0,100 kg |
|
4 kpl
|
isoa omenaa
|
0,5 dl
|
sokeria
|
2 tl
|
kanelia
|
1 dl
|
hyytelösokeria
|
0,2 l
|
laimeaa omenamehua
|
Valmistusohje
1. Painele voideltuun vuokaan murotaikinalevy
2. Lohko omenat, voit halutessasi jättää kuoren (kotimaiset omenat)
3. Asettele omenalohkot tiiviisti vuokaan
4. Ripottele päälle sokeri-kaneliseos
5. Paista uunissa 200 astetta n 30 minuuttia
6. Laita kattilaan hyytelösokeri ja laimea omenamehu, kuumenna
7. Taputtele tasaisesti hyytelösokeri kuumana omenapiirakan pinnalle pullasudilla
8. Tarjoile esim. vaniljajäätelön tai – kastikkeen kanssa