Vegaaninen suklaakakkupelti ja sitruunakreemi

60
10
Vegaaninen suklaakakkupelti ja sitruunakreemi

Vegaaninen suklaakakkupelti on mehevä jälkiruokapelti, joka kuorrutetaan sitruunalla maustetulla kreemillä.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,140 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,140 kg
0,200
kg
Keiju Catering 1 kg margariinia
0,400
kg
vehnäjauhoja
0,350
kg
sokeria
0,100
kg
kaakaota
0,005
kg
vaniljasokeria
0,002
kg
ruokasoodaa
0,002
kg
suolaa
0,200
l
kivennäisvettä
0,050
l
sitruunamehua

Sitruunakreemi:

(10)
Annoskoko: 0,140 kg
0,200
kg
Keiju Catering 1 kg margariinia
0,005
kg
vaniljasokeria
0,500
kg
tomusokeria
0,050
l
sitruunamehua

Valmistusohje

Sulata margariini ja ota samalla kreemin margariini pehmenemään huoneenlämpöön. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon sulatettu, hieman jäähtynyt margariini, kivennäisvesi ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja kaada leivinpaperin päälle pellille. Paista 180-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

Valmista kreemi vaahdottamalla pehmeä margariini. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja tomusokeri muutamassa erässä. Lisää lopuksi sitruunamehu. Levitä tai pursota kreemi jäähtyneen suklaakakun päälle.

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint