Vegaaninen suklaakakkupelti ja sitruunakreemi



Vegaaninen suklaakakkupelti on mehevä jälkiruokapelti, joka kuorrutetaan sitruunalla maustetulla kreemillä.
Ainekset:(10) Annoskoko: 0,140 kg |
|
0,200 kg
|
Keiju Catering 1 kg margariinia
|
0,400 kg
|
vehnäjauhoja
|
0,350 kg
|
sokeria
|
0,100 kg
|
kaakaota
|
0,005 kg
|
vaniljasokeria
|
0,002 kg
|
ruokasoodaa
|
0,002 kg
|
suolaa
|
0,200 l
|
kivennäisvettä
|
0,050 l
|
sitruunamehua
|
Sitruunakreemi:(10) Annoskoko: 0,140 kg |
|
0,200 kg
|
Keiju Catering 1 kg margariinia
|
0,005 kg
|
vaniljasokeria
|
0,500 kg
|
tomusokeria
|
0,050 l
|
sitruunamehua
|
Valmistusohje
Sulata margariini ja ota samalla kreemin margariini pehmenemään huoneenlämpöön. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon sulatettu, hieman jäähtynyt margariini, kivennäisvesi ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja kaada leivinpaperin päälle pellille. Paista 180-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
Valmista kreemi vaahdottamalla pehmeä margariini. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja tomusokeri muutamassa erässä. Lisää lopuksi sitruunamehu. Levitä tai pursota kreemi jäähtyneen suklaakakun päälle.