Mustikkakukko

20
Mustikkakukko

Annosten määrä: 20 Annosta
Annoskoko:
0,200 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(20)
Annoskoko: 0,200 kg
1,5
kg
kotimaisia mustikoita, pakaste
0,2
kg
sokeria
0,07
kg
perunajauhoja
1
kg
Kultasula Ruismurotaikinaa

Pinnalle

(20)
Annoskoko: 0,200 kg
kananmunaa
mantelirouhetta

Valmistusohje

Sekoita mustikat, sokeri ja perunajauhot keskenään Keiju Vuokaspraylla voidellussa GN 1/1 – 40 mm vuoassa.
Nosta sulatetut taikinalevyt kanneksi.
Voitele pinta kananmunalla ja lisää pinnalle mantelirouhetta.
Kiertoilmapaista 175 asteessa 25-35 minuuttia. Kypsymisaika riippuu lähtölämpötiloista. Tarkkaile paistoa.
Tarjoa mustikkakukko kuumana tai haaleana vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint