Mustikkakukko

20

Annosten määrä: 20 Annosta
Annoskoko:
0,200 Kilogrammaa
Muuta annoskokoa tai määrää
Ainekset(20) Annoskoko: 0,200 kg |
|
1,5 kg
|
kotimaisia mustikoita, pakaste
|
0,2 kg
|
sokeria
|
0,07 kg
|
perunajauhoja
|
1 kg
|
Kultasula Ruismurotaikinaa
|
Pinnalle(20) Annoskoko: 0,200 kg |
|
kananmunaa
|
|
mantelirouhetta
|
Valmistusohje
Sekoita mustikat, sokeri ja perunajauhot keskenään Keiju Vuokaspraylla voidellussa GN 1/1 – 40 mm vuoassa.
Nosta sulatetut taikinalevyt kanneksi.
Voitele pinta kananmunalla ja lisää pinnalle mantelirouhetta.
Kiertoilmapaista 175 asteessa 25-35 minuuttia. Kypsymisaika riippuu lähtölämpötiloista. Tarkkaile paistoa.
Tarjoa mustikkakukko kuumana tai haaleana vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.