Mausteiset kukkakaaliwingsit ja maapähkinävoikastike

1,5 h
10:lle
Mausteiset kukkakaaliwingsit ja maapähkinävoikastike

Mausteiset kukkakaaliwingsit dipataan pehmeään maapähkinävoikastikkeeseen, joka saa raikkautta Keijun sitruuna & basilika yrttiöljystä.


(10:lle)
2,5
kg
kukkakaalia
0,6
kg
kananmunaa
0,5
l
korppujauhoja
0,010
kg
suolaa
0,005
kg
savupaprikajauhetta
0,005
kg
chilijauhetta
0,003
kg
mustapippuria

Maapähkinävoikastike

(10:lle)
0,4
kg
maapähkinävoita
0,3
l
vettä
0,1
l
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
0,005
l
soijakastiketta
0,005
kg
suolaa

Glaseeraus

(10:lle)
0,25
l
ketsuppia
0,005
l
sriracha-chilikastiketta
0,005
l
soijakastiketta
0,125
l
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
0,005
kg
suolaa

Valmistusohje

Pilko kukkakaali nupuiksi. Laita kananmunat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Laita korppujauhot ja mausteet toiseen kulhoon ja sekoita. Leivitä kukkakaalit pyörittämällä ne ensin kananmunaseoksessa ja tämän jälkeen korppujauho-mausteseoksessa. Levitä kukkakaalit uunipellille ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Sekoita huoneenlämpöiseen maapähkinävoihin vesi, voimakkaasti sekoittaen sitruuna & basilika yrttiöljy, soijakastike ja suola.

Sekoita kukkakaalien paahtuessa glasyyrin ainekset keskenään. Sivele glasyyri paahdettujen kukkakaalien päälle ja paahda vielä 10 minuuttia. Nauti kukkakaaliwingsit maapähkinävoikastikkeen kanssa.

 

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint