Kahvi-juustokakku lasissa

10
Kahvi-juustokakku lasissa

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,100 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,100 kg
1
kpl
Kultasula 1/2 GN -murotaikinalevy
0,3
kg
tuorejuustoa, maustamaton
0,2
l
Kuohukermaa
1,5
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
0,3
l
kahvia
4
kpl
liivatelehteä

Valmistusohje

1. Kauli murotaikinalevy ohueksi leivinpaperin päälle, paista 200 astetta n 12 – 15 minuuttia (kunnes kypsä). Jäähdytä
2. Laita kahvi ja 0,5 dl sokeria kattilaan, anna kiehua n 5 min, jäähdytä
3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 8 minuuttia, ota sen jälkeen pois vedestä
4. Laita liivatelehdet sulamaan kuuman kahvi-sokeriseoksen joukkoon
5. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon loput sokerit, vaniljasokeri ja tuorejuusto
6. Kun kahviseos (kahvi, sokeri ja liivate) on kädenlämpöistä, kaada se hyvin sekoittaen kerma-tuorejuustoseokseen
7. Laita massa pursotinpussiin
8. Murusta jäähtynyt murotaikina
9. Kokoa annos; lasin pohjalle n 2 cm murustettua murotaikinaa sen jälkeen pursota kahviseos tuplasti paksummaksi päälle, toista
10. Koristele annos kauniisti

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint