Hapanimelä kasvispata ja rapeaa possua

10
Hapanimelä kasvispata ja rapeaa possua

Täyteläinen haudutettu hapanimelä kasvispata on lounasruokaa parhaimmillaan. Kasvispadan kanssa maistuvat rapeaksi paistetut porsaanlihasuikaleet.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,370 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,370 kg
0,200
kg
sipulia
0,020
kg
valkosipulia
0,500
kg
porkkanaa
0,100
l
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
0,300
kg
kesäkurpitsaa
0,300
kg
paprikaa
0,300
kg
kirsikkatomaatteja
0,500
kg
tomaattimurskaa
0,300
l
ananasmehua
0,100
l
valko- tai riisiviinietikkaa
0,010
kg
tummaa sokeria
0,005
kg
suolaa
0,002
kg
mustapippuria
0,100
l
soijaa
0,100
kg
purjosipulia

Valmistusohje

Hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuutioi porkkana. Kuullota kasviksia padassa yrttiöljyssä. Kuutioi kesäkurpitsat ja paprikat ja lisää kirsikkatomaattien kanssa padan joukkoon. Lisää kastikkeen aineet sekä mausteet pataan ja hauduta noin 20 min. Lisää lopuksi siivutettu purjosipuli.

Mausta porsaanlihasuikaleet ja valuta ylimääräinen neste pois siivilässä. Pyöritä lihasuikaleet kanamunassa, sen jälkeen maissitärkkelyksessä ja uppopaista paistoöljyssä rapeiksi noin 5 minuuttia. Tarjoile porsaanlihasuikaleet kasvispadan kera.

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint