Hapanimelä kasvispata ja rapeaa possua


Täyteläinen haudutettu hapanimelä kasvispata on lounasruokaa parhaimmillaan. Kasvispadan kanssa maistuvat rapeaksi paistetut porsaanlihasuikaleet.
Ainekset:(10) Annoskoko: 0,370 kg |
|
0,200 kg
|
sipulia
|
0,020 kg
|
valkosipulia
|
0,500 kg
|
porkkanaa
|
0,100 l
|
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
|
0,300 kg
|
kesäkurpitsaa
|
0,300 kg
|
paprikaa
|
0,300 kg
|
kirsikkatomaatteja
|
0,500 kg
|
tomaattimurskaa
|
0,300 l
|
ananasmehua
|
0,100 l
|
valko- tai riisiviinietikkaa
|
0,010 kg
|
tummaa sokeria
|
0,005 kg
|
suolaa
|
0,002 kg
|
mustapippuria
|
0,100 l
|
soijaa
|
0,100 kg
|
purjosipulia
|
Valmistusohje
Hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuutioi porkkana. Kuullota kasviksia padassa yrttiöljyssä. Kuutioi kesäkurpitsat ja paprikat ja lisää kirsikkatomaattien kanssa padan joukkoon. Lisää kastikkeen aineet sekä mausteet pataan ja hauduta noin 20 min. Lisää lopuksi siivutettu purjosipuli.
Mausta porsaanlihasuikaleet ja valuta ylimääräinen neste pois siivilässä. Pyöritä lihasuikaleet kanamunassa, sen jälkeen maissitärkkelyksessä ja uppopaista paistoöljyssä rapeiksi noin 5 minuuttia. Tarjoile porsaanlihasuikaleet kasvispadan kera.