Tietoa meistä

Bunge Finland Oy on Suomen ainoa margariinitehdas, jossa on tehty uraauurtavaa työtä kasvirasvojen tuotekehityksen, valmistuksen, myynnin ja markkinoinnin parissa jo 60 vuotta. Tänä päivänä tehtaamme Turun kupeessa työllistää noin 70 ihmistä erilaisissa tehtävissä tuotannossa ja toimistossa. Vastuullisena työnantajana olemme siis mukana työllistämistalkoissa.

Kasviperäisten tuotteiden hiilijalanjälki on yleisesti pienempi kuin eläinperäisten. Se, että tuotteet valmistetaan Suomessa, jossa valmistusteollisuudelle on tarkat ympäristökriteerit, auttaa meitä pienentämään jalanjälkeä entisestään.

Suomalaisten elintarvikkeiden tuoteturvallisuus on hyvällä mallilla. Lainsäädäntö määrittelee raamit elintarvikkeiden valvonnalle. Euroopan yhteisön yhteisten asetusten ja säädösten lisäksi Suomessa on kansallista lainsäädäntöä, josta vastaa maa- ja metsätalousministeriö.

Vaaditun valvonnan lisäksi Bunge Finland Oy noudattaa yhtä elintarviketurvallisuuden tiukimmista standardeista, BRC Foodia. Vuonna 2016 Bunge Finland Oy ylsi sen AA-tasolle. Standardi auttaa meitä hallitsemaan tuoteturvallisuuden riskit ja velvoitteet sekä selkeyttämään toimintoja.