Teriyaki-marinoitua kanaa ja inkivääri-kasvisriisiä

30 min
10
Teriyaki-marinoitua kanaa ja inkivääri-kasvisriisiä

Keiju Juoksevasta, soijasta ja mirinistä sekoitettu teriyaki-marinadi sopii erinomaisesti kasvisproteiineille, kanalle, lihalle ja kasviksillekin. Tässä ohjeessa teriyaki-marinoidun kanan lisäkkeeksi keitetään riisiä inkivääriliemessä.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,330 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Marinadi

(10)
Annoskoko: 0,330 kg
0,005
kg
punaista chiliä
0,005
kg
valkosipulia
0,005
kg
raastettua inkivääriä
0,200
kg
soijaa
0,200
kg
miriniä
0,080
kg
ruokosokeria
0,100
kg
Keiju Caterin Juoksevaa 1,75 l
1,500
kg
broilerin rintafileetä

Inkivääririisi

(10)
Annoskoko: 0,330 kg
0,500
kg
pitkäjyväistä riisiä
0,020
kg
raastettua inkivääriä
suolaa
0,100
l
Limen mehua
0,050
l
miriniä

Lisäksi

(10)
Annoskoko: 0,330 kg
0,500
kg
Bimi-parsaa

Valmistusohje

Hienonna chili sekä valkosipuli ja raasta inkivääri. Lisää kaikki marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta. Jäähdytä ja lisää broilerfileiden päälle. Anna maustua vähintään 2 tuntia.

Keitä riisi suolalla ja inkiväärillä maustetussa vedessä. Valuta ylimääräinen neste pois ja lisää joukkoon limen mehu ja mirini.

Paista broilerit pannulla juoksevassa margariinissa ja laita uunivuokaan. Lisää joukkoon marinadi kastikkeeksi. Kypsennä broilerit loppuun 180-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 75 astetta (n. 10 min).

Paista Bimi-parsat kevyesti pannulla tai höyrytä. Tarjoile parsat teriyaki-kanan ja inkivääririisin kanssa.