Ruiskuorrutettu raparperikirjolohi

10
Ruiskuorrutettu raparperikirjolohi

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,180 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,180 kg
1,5
kg
kirjolohifileetä
3
tl
suolaa
4
dl
raparperipaloja
3
tl
raastettua tuoretta inkivääriä
2
tl
sambal oelek -chilitahnaa
4
rkl
juoksevaa hunajaa
4
rkl
soijakastiketta
1
kpl
Kultasula 1/2 GN -ruisperunataikinalevy

Voiteluun

(10)
Annoskoko: 0,180 kg
Keiju Paistis rypsiöljyvalmiste

Pinnalle

(10)
Annoskoko: 0,180 kg
kevätsipulia

Valmistusohje

1. Leikkaa lohi annospaloiksi (annoskoko n 150 g) ja aseta ne voideltuun vuokaan.
2. Sirottele lohipalojen pinnalle suolaa, laita jääkaappiin
3. Paloittele raparperit ohuiksi viipaleiksi
4. Sekoita raparperin joukkoon inkivääri raaste, chilitahna, hunaja ja soija
5. Levitä seos lohipalojen pintaan
6. Kauli Kultasula ruisperunataikina n 0,5 cm ohueksi. Ota taikinasta n 2 cm levyisiä suikaleita. Aseta niitä kauniisti lohipalojen päälle missä on jo raparperiseos
7. Kypsennä 150 C kiertoilmauunissa noin 15 – 20 minuuttia
8. Koristele kevätsipulirenkailla