Paahdettu valkosipulimajoneesi

10
Paahdettu valkosipulimajoneesi

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,130 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,130 kg
1,2
l
Keiju Vegemajoneesia
2
kpl
kokonaista valkosipulia
Keiju kylmäpuristettua rypsiöljyä
3
dl
kermavaahtoa (1,5 dl kermaa)
suolaa
sokeria

Valmistusohje

1. Halkaise kokonaiset valkosipulit puoliksi, valuta pinnalle Keiju rypsiöljyä ja suolaa, kääri ne yhdessä folioon, paista 200 asteessa uunissa n 20 min
2. Sekoita muut aineet
3. Purista vähän jäähtynyt, pehmentynyt valkosipuli majoneesin joukkoon
4. Mausta
5. Parhaimman maun saat jos maltat tarjota paahdetun valkosipulimajoneesin vasta seuraavana päivänä

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint