Keiju Catering Rypsiöljy on joka ammattikeittiön yleisöljy joka sopii moneen ruoanlaittoon ja leivontaan. Tuote on pakattu 63% perinteistä kanisteria vähemmän…
Lue lisää
Paahdettu valkosipulimajoneesi

10

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,130 Kilogrammaa
Muuta annoskokoa tai määrää
Ainekset(10) Annoskoko: 0,130 kg |
|
1,2 l
|
Keiju Vegemajoneesia
|
2 kpl
|
kokonaista valkosipulia
|
Keiju kylmäpuristettua rypsiöljyä
|
|
3 dl
|
kermavaahtoa (1,5 dl kermaa)
|
suolaa
|
|
sokeria
|
Valmistusohje
1. Halkaise kokonaiset valkosipulit puoliksi, valuta pinnalle Keiju rypsiöljyä ja suolaa, kääri ne yhdessä folioon, paista 200 asteessa uunissa n 20 min
2. Sekoita muut aineet
3. Purista vähän jäähtynyt, pehmentynyt valkosipuli majoneesin joukkoon
4. Mausta
5. Parhaimman maun saat jos maltat tarjota paahdetun valkosipulimajoneesin vasta seuraavana päivänä