Matalassa lämmössä kypsennetyt broilerin koivet ja kasviskvinoa
Matalassa lämmössä kypsennetyt broilerit on helppo hauduttaa jo lounasta edeltävänä päivänä valmiiksi, sillä nämä lihat säilyttävät mehevyytensä. Paista lihan pinnat rapeaksi ennen tarjoilua.
Ainekset:(10) Annoskoko: 0,400 kg |
|
3,000 kg
|
maustamattomia broilerin koipia
|
0,200 l
|
Keiju sipuli, tomaatti & oregano yrttiöljyä
|
0,010 kg
|
suolaa
|
2,000 l
|
Bunge F8 Paistoöljyä
|
Kvinoa(10) Annoskoko: 0,400 kg |
|
1,000 l
|
vettä
|
0,005 kg
|
suolaa
|
0,500 kg
|
kvinoaa
|
0,100 kg
|
sipulia
|
0,200 kg
|
pitkiä papuja
|
0,500 kg
|
varsiparsakaalia
|
0,100 kg
|
Keiju sipuli, tomaatti & oregano yrttiöljyä
|
0,030 kg
|
tuoreita yrttejä
|
Valmistusohje
Lisää broilerinkoipiin yrttiöljyä ja suolaa mielellään jo edellisenä päivänä ennen kypsennystä, jotta maku tarttuu lihoihin. Lado maustetut broilerinkoivet GN 1/1-vuokaan ja kaada päälle paistoöljy, kunnes koivet peittyvät. Kypsennä 120-asteisessa uunissa vähintään kolmen tunnin ajan, kunnes liha on hajoavan kypsää. Kaada paistoöljy kypsennysvuoasta toiseen astiaan ja anna broilerin koipien vetäytyä hetki. Paista koipien nahka rapeaksi kuumassa 200-asteisessa uunissa noin 10 min tai kuumalla pannulla ennen tarjoilua.
Lisää kvinoa ja hienonnettu sipuli kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä kuplien n. 10 minuuttia. Lisää joukkoon pavut ja parsakaali. Kypsennä niin kauan, kunnes neste on haihtunut. Sekoita joukkoon yrttiöljy. Tarjoile broilerin koivet kasviskvinoan kera.