Matalassa lämmössä kypsennetyt broilerin koivet ja kasviskvinoa

240
10
Matalassa lämmössä kypsennetyt broilerin koivet ja kasviskvinoa

Matalassa lämmössä kypsennetyt broilerit on helppo hauduttaa jo lounasta edeltävänä päivänä valmiiksi, sillä nämä lihat säilyttävät mehevyytensä. Paista lihan pinnat rapeaksi ennen tarjoilua.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,400 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset:

(10)
Annoskoko: 0,400 kg
3,000
kg
maustamattomia broilerin koipia
0,200
l
Keiju sipuli, tomaatti & oregano yrttiöljyä
0,010
kg
suolaa
2,000
l
Bunge F8 Paistoöljyä

Kvinoa

(10)
Annoskoko: 0,400 kg
1,000
l
vettä
0,005
kg
suolaa
0,500
kg
kvinoaa
0,100
kg
sipulia
0,200
kg
pitkiä papuja
0,500
kg
varsiparsakaalia
0,100
kg
Keiju sipuli, tomaatti & oregano yrttiöljyä
0,030 kg
tuoreita yrttejä

Valmistusohje

Lisää broilerinkoipiin yrttiöljyä ja suolaa mielellään jo edellisenä päivänä ennen kypsennystä, jotta maku tarttuu lihoihin. Lado maustetut broilerinkoivet GN 1/1-vuokaan ja kaada päälle paistoöljy, kunnes koivet peittyvät. Kypsennä 120-asteisessa uunissa vähintään kolmen tunnin ajan, kunnes liha on hajoavan kypsää. Kaada paistoöljy kypsennysvuoasta toiseen astiaan ja anna broilerin koipien vetäytyä hetki. Paista koipien nahka rapeaksi kuumassa 200-asteisessa uunissa noin 10 min tai kuumalla pannulla ennen tarjoilua.

Lisää kvinoa ja hienonnettu sipuli kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä kuplien n. 10 minuuttia. Lisää joukkoon pavut ja parsakaali. Kypsennä niin kauan, kunnes neste on haihtunut. Sekoita joukkoon yrttiöljy. Tarjoile broilerin koivet kasviskvinoan kera.