Kevyt Katkarapukimara

10
Kevyt Katkarapukimara

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,180 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,180 kg
0,7
kg
katkarapuja
0,150
kg
purjoa
0,150
kg
paprikaa
0,7
l
Keiju Kevytmajoneesia
1,5
dl
chiliketsuppia
suolaa
1,5
dl
hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Huuhtele sulaneet katkaravut kylmällä vedellä, valuta
2. Tee kastike Keiju Kevytmajoneesista, chiliketsupista, hienonnetusta tillistä
3. Halkaise purjo ja tee siitä ohuita viipaleita
4. Suikaloi paprikasta ohuita samanmittaisia paloja kuin katkaravut ovat
5. Sekoita kaikki aineet ja mausta suolalla

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint