Pehmeä rasvakoostumus ja voin aromi. Kaikkeen paistamiseen, vuokiin. Säilytetään kuivassa ja viileässä (+5 – +15 °C), suojattuna valolta ja voimakkailta…
Lue lisää
Kasvislisäke
10
Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,140 Kilogrammaa
Muuta annoskokoa tai määrää
Ainekset(10) Annoskoko: 0,140 kg |
|
500 g
|
porkkanaa
|
500 g
|
punasipulia
|
150 g
|
retiisiä
|
300 g
|
palsternakkaa
|
Paistamiseen(10) Annoskoko: 0,140 kg |
|
Keiju Paistis rypsiöljyvalmiste
|
|
suolaa, rouhittua mustapippuria maun mukaan
|
Valmistusohje
1. Kuori juurekset ja sipuli.
2. Suikaloi muut kasvikset, paitsi retiisi.
3. Jaa retiisi neljään osaan
4. Freesaa kasvikset kevyesti Keiju Paistiksessa kypsymisjärjestyksessä (ensin juurekset, sitten sipuli ja lopuksi muut)
5. Mausta suolalla ja mustapippurilla