Kasvis-kvinoasalaatti fetajuustokastikkeella



Juokseva margariini sopii erinomaisesti paistamiseen. Tässä salaatissa yhdistyvät herkulliset paistetut kasvikset, yrtillä maustettu kvinoa ja kirpeänraikas fetajuustokastike.
Raaka-aineet(10) Annoskoko: 0,320 kg |
|
0,500 kg
|
paprikaa
|
0,300 kg
|
kesäkurpitsaa
|
0,200 kg
|
munakoisoa
|
0,300 kg
|
kirsikkatomaatteja
|
0,200 kg
|
kikherneitä
|
0,003 kg
|
suolaa
|
0,002 kg
|
mustapippuria
|
Paistamiseen(10) Annoskoko: 0,320 kg |
|
Keiju Catering Juoksevaa 1,75 l
|
|
Lisuke(10) Annoskoko: 0,320 kg |
|
0,500 kg
|
kvinoaa
|
0,150 l
|
Keiju Catering Juoksevaa
|
0,030 kg
|
persiljaa
|
0,001 kg
|
suolaa
|
Fetajuustokastike(10) Annoskoko: 0,320 kg |
|
0,200 kg
|
fetajuustoa
|
0,300 kg
|
turkkilaista jogurttia
|
0,050 kg
|
sitruunan mehua ja kuorta
|
0,001 kg
|
mustapippuria rouheena
|
suolaa
|
|
0,020 kg
|
timjamin versoja
|
Valmistusohje
Pilko kasvikset suuriksi siivuiksi, kirsikkatomaatit voi jättää kokonaisiksi. Paista kasvikset ja kikherneet juoksevassa margariinissa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita juokseva margariini ja persilja tehosekoittimella vihreäksi seokseksi ja lisää lämpimän kvinoan joukkoon. Mausta suolalla.
Murenna fetajuusto jogurtin joukkoon. Lisää joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.
Sekoita paistetut kasvikset ja kvinoa keskenään ja lisää salaattiin timjamin versot. Tarjoile kvinoasalaatti fetajuustokastikkeen kera.