Kasvis-kvinoasalaatti fetajuustokastikkeella

30 min
10
Kasvis-kvinoasalaatti fetajuustokastikkeella

Juokseva margariini sopii erinomaisesti paistamiseen. Tässä salaatissa yhdistyvät herkulliset paistetut kasvikset, yrtillä maustettu kvinoa ja kirpeänraikas fetajuustokastike.


Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,320 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Raaka-aineet

(10)
Annoskoko: 0,320 kg
0,500
kg
paprikaa
0,300
kg
kesäkurpitsaa
0,200
kg
munakoisoa
0,300
kg
kirsikkatomaatteja
0,200
kg
kikherneitä
0,003
kg
suolaa
0,002
kg
mustapippuria

Paistamiseen

(10)
Annoskoko: 0,320 kg
Keiju Catering Juoksevaa 1,75 l

Lisuke

(10)
Annoskoko: 0,320 kg
0,500
kg
kvinoaa
0,150
l
Keiju Catering Juoksevaa
0,030
kg
persiljaa
0,001
kg
suolaa

Fetajuustokastike

(10)
Annoskoko: 0,320 kg
0,200
kg
fetajuustoa
0,300
kg
turkkilaista jogurttia
0,050
kg
sitruunan mehua ja kuorta
0,001
kg
mustapippuria rouheena
suolaa
0,020
kg
timjamin versoja

Valmistusohje

Pilko kasvikset suuriksi siivuiksi, kirsikkatomaatit voi jättää kokonaisiksi. Paista kasvikset ja kikherneet juoksevassa margariinissa ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita juokseva margariini ja persilja tehosekoittimella vihreäksi seokseksi ja lisää lämpimän kvinoan joukkoon. Mausta suolalla.

Murenna fetajuusto jogurtin joukkoon. Lisää joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.

Sekoita paistetut kasvikset ja kvinoa keskenään ja lisää salaattiin timjamin versot. Tarjoile kvinoasalaatti fetajuustokastikkeen kera.