Kapris-maustelevite



Kätevä kapris-maustelevite on herkullinen lisä erilaisille paistetuille ja haudutetuille kalaruoille. Keijun 3 öljyä margariini tuo annokseen täyteläisyyttä ja kaprikset sopivasti suolaisuutta. Voit kokeilla kalan hauduttamista maustelevitteessä.
Raaka-aineet(10) Annoskoko: 0,060 kg |
|
0,500 kg
|
Keiju Catering 3 öljyä margariinia
|
0,100 kg
|
kapriksia
|
0,050 kg
|
persiljaa
|
0,002 kg
|
mustapippuria
|
Valmistusohje
Vatkaa margariini pehmeäksi ja kuohkeaksi yleiskoneessa. Lisää joukkoon kaprikset ja hienonnettu persilja. Mausta mustapippurilla. Tarjoile kapris-maustelevite esimerkiksi haudutetun kalan ja kasvisten kanssa. Voit käyttää valmista maustevoita myös kalan kypsentämiseen.
vegaaninen, laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä