Yrttiöljyt

Mausta helposti Keiju yrttiöljyillä

Perunamuhennos maustetaan yrttiöljyllä

Keiju yrttiöljy ja perunamuhennos sisältökuvaPerunamuhennoksen voi valmistaa voin sijaan kevyemmin öljyllä. Herkullista lisämakua perunamuhennokseen antavat Keijun maustetut yrttiöljyt. Kypsennetyt jauhoiset perunat tulee kuivattaa hyvin ennen muhennoksen valmistusta, esimerkiksi haihduttamalla neste valutetuista perunoista kattilassa kuumalla liedellä. Vatkaa perunat yleiskoneella muhennokseksi ja lisää öljy joukkoon ohuena nauhana. Ohuemman perunamuhennoksen saavuttamiseksi joukkoon voi lisätä maitoa tai esimerkiksi vihannesmehua.

 

Nopea guacamole pakasteavokadoista
Keiju yrttiöljypullo guacamolen vieressä

Guacamole on herkullinen avokadotahna, joka sopii lisäkkeeksi moneen ruokaan. Helppo ja kustannustehokas guacamole valmistuu pakastetuista avokadokuutioista, jolloin raaka-aineesta ei synny lainkaan hävikkiä ja avokado on helposti käyttövalmis. Lisää sulatetut avokadokuutiot tehosekoittimeen Keijun chilillä, tomaatilla ja basilikalla maustetun yrttiöljyn ja limemehun kanssa. Soseuta tasaiseksi tahnaksi ja mausta guacamole ripauksella suolaa. Muita mausteita et tarvitse, sillä yrttiöljy antaa riittävästi makua.

Kevyemmät vuokaruoat yrttiöljyilläVuokaruoka valmistuu kevyesti yrttiöljyllä

Valmiiksi maustetuilla Keijun yrttiöljyillä valmistat helposti kevyempiä aterioita ilman kermaa. Esimerkiksi raikkaamman savulohi-viipaleperunavuoan kypsennyksessä käytetään kerman sijaan Keijun sitruuna-basilikaöljyä. Erilaiset pastaruoat valmistuvat myös helposti Keijun yrttiöljyillä maustettuina. Lisäkkeeksi näille kevyemmille vuokaruoille sopii hyvin Keijun kevytmajoneesista valmistetut kastikkeet. Majoneesia maustat helposti esimerkiksi erilaisilla valmiilla maustetahnoilla. Savulohi-viipaleperunavuoka saa potkua voimakkaalla piparjuuritahnalla maustetusta majoneesista.

Maustetut margariinilevitteet nostokuva

Margariinilevitteet

Pehmeään margariiniin on helppo sekoittaa eri makuja ja varioida näin rajattomasti helppoja levitteitä.
Margariinia voi maustaa esimerkiksi pestolla, valmiilla maustetahnoilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, tuoreilla yrteillä ja erilaisilla mausteilla.

Katso vinkit!
Maustetut margariinilevitteet nostokuva

Margariinilevitteet

Pehmeään margariiniin on helppo sekoittaa eri makuja ja varioida näin rajattomasti helppoja levitteitä.
Margariinia voi maustaa esimerkiksi pestolla, valmiilla maustetahnoilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, tuoreilla yrteillä ja erilaisilla mausteilla.

Katso vinkit!

Paistoöljyt

Bunge F8 uppopaistoöljyssä voit kypsentää esimerkiksi luullisia lihoja meheväksi myös matalassa lämmössä uunissa, vaikka tarjoilua edeltävänä päivänä valmiiksi. Mausta lihat ennen kypsennystä, jotta mausteet ehtivät imeytyä lihaan. Peitä kypsennettävät raaka-aineet kauttaaltaan paistoöljyllä ja hauduta kypsäksi matalassa lämmössä uunissa.

Katso vinkit!
Kanankoivet paistuu helposti Keijun paistoöljyssä nostokuva

Paistoöljyt

Bunge F8 uppopaistoöljyssä voit kypsentää esimerkiksi luullisia lihoja meheväksi myös matalassa lämmössä uunissa, vaikka tarjoilua edeltävänä päivänä valmiiksi. Mausta lihat ennen kypsennystä, jotta mausteet ehtivät imeytyä lihaan. Peitä kypsennettävät raaka-aineet kauttaaltaan paistoöljyllä ja hauduta kypsäksi matalassa lämmössä uunissa.

Katso vinkit!
Kanankoivet paistuu helposti Keijun paistoöljyssä nostokuva